– MY STORY –

Veel van jullie kennen mij niet persoonlijk. En ik dacht misschien wordt het tijd dat jullie mij leren kennen en weten wie er achter dit blog en deze business zit!

Ik ben vroeger enorm gepest omdat ik erg dun was noemde mensen mij anorexiapatiënt (terwijl ik kon eten wat ik wilde maar gewoon niet aankwam) en mensen zeiden dingen over mij die niet waar waren, dit begon al in de kleuterklas en is pas sinds 2 a 3 jaar geleden eindelijk gestopt. Doordat ik gepest werd raakte ik depressief en zag ik het leven niet meer zitten. Gelukkig heb ik genoeg therapieën en alles gehad waardoor ik sinds ongeveer 2 jaar kan zeggen dat ik niet meer depressief ben.

Ook heb ik een angststoornis op vooral het werkgebied. Ik heb jaren lang geprobeerd te werken. Ik heb bijna alles in de buurt wel gehad. Maar niks lukte en elke keer had ik tegenslagen. Op een gegeven moment was ik er klaar mee en wilde ik voor mijzelf gaan beginnen. Ik dacht hier al langer over na, maar dit kon nog niet.

Een paar maanden geleden zag ik een oproepje van een meid op instagram. Ze gaf mij meer informatie over dit werk en ik zei eerst nee. Ze heeft mij uiteindelijk toch overtuigd en ik ben haar zo dankbaar dat ze dat gedaan heeft. Dankzij haar heb ik nu werk wat ik leuk vind en waarbij ik geen angsten heb! Ik ben nu zelfs bezig met mijn eigen bedrijf op te starten met nagelstyling, wimperstyling, haarstyling en natuurlijk producten verkoop.

Ik ben zo ontzettend blij dat ik dit werk nu kan doen! Zonder angst..

Wat wil ik hiermee bereiken? Ik wil dat jullie vertrouwen hebben in mij en mijn bedrijf. Er zijn zoveel mensen met depressieve klachten en vaak hoor je de negatieve ervaringen. Maar ik wil laten zien dat het ook anders kan. En dat het goed af kan lopen! Kijk waar ik nu sta, ik had dit nooit verwacht! En jij kan dit ook!

Share!! En wordt lid van mijn facebook groep om op de hoogte te blijven van alle producten die ik verkoop.

xx ElineBarbaraSophie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *