– MY BUSINESS –

Veel mensen vragen zich af wat ik aan het opbouwen ben en wat het inhoudt en veel mensen snappen niet waarom ik dit doe en hoe ik hier überhaupt een inkomen uit kan halen. In deze post ga ik dit allemaal uitleggen!

Ik snap dat veel mensen dit denken en misschien jij ook wel want ik had dit aan het begin ook toen ik hieraan begon. Ik begon eigenlijk blind aan deze business en ik had geen idee of het wel echt allemaal waar was omdat het in mijn ogen te mooi om waar te zijn was. En ik hoor dit ook van vele anderen die eraan beginnen.

Schermafbeelding 2018-02-19 om 21.11.04

Ik promoot en verkoop producten van een Amerikaans merk met enorm hoge kwaliteit. Dit bedrijf heeft patent op een hele boel ingrediënten en kan dus de kwaliteit geven die je hoort te krijgen. Ook kunnen de producten dus ook waar maken wat ze beloven. Ik ben dus distributeur van dit bedrijf en ik verkoop meer dan 200 schoonheidsproducten. Denk hierbij aan shampoo’s, body butters, make-up maar ook anti-aging, maskers en nog veel meer. Ik geef mensen dus ook persoonlijk advies, ik benader iedereen die reageert op mijn berichten en adviseer hun wat ze nodig hebben. Ik bied dus ook persoonlijke verkoop, dit is wat het bedrijf wilt en ik snap het heel goed. In een winkel wordt je ook persoonlijk geholpen als je wat nodig hebt en zo ook in mijn facebook groep. De groep is besloten om dus te voorkomen dat mensen zomaar wat kopen maar geen idee hebben wat ze het beste kunnen gebruiken en hoe het werkt.

En zoals ik net al zei dacht ik dat het te mooi was om waar te zijn maar dit is eigenlijk alles behalve waar. Het is enorm hard werken want je moet je klanten ergens vandaan zien te halen, pakkende berichten plaatsen over de producten, persoonlijk advies geven, teamleden coachen enzovoort. En ik vind dit enorm leuk om te doen en daarom heb ik het ervoor over om dit op te bouwen. Ik weet wat ik hiermee kan bereiken en dat is financiele vrijheid. Dit is nog ver weg maar ik weet dat ik daar ooit zal komen.

Ook doe ik hiernaast nog wimperstyling, nagelstyling en haarstyling. Ik ben bezig met mijn eigen bedrijf op te starten met dit alles en binnenkort zal ik mij in kunnen schrijven bij de Kamer van Koophandel en kan ik eindelijk mijn droom waar maken. Ik droom eigenlijk al jaren van mijn eigen bedrijf en nu heb ik eindelijk de kans gekregen. Uiteindelijk wil ik een salon hebben waarbij ik zoveel mogelijk aan kan bieden zodat mensen voor verschillende dingen bij dezelfde vertrouwde persoon en locatie terecht kunnen. Dit vind ik namelijk ook het fijnst.

Ik hoop dat het nu wat duidelijker voor jullie is en jullie kunnen alles in de gaten houden via:
Mijn facebook groep
Mijn website (nog in de maak)
En natuurlijk dit blog!

xx ElineBarbaraSophie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *