– Favoriete Netflix Series –

Omdat het weer de laatste tijd herfstachtig is, zit ik s’avonds en soms ook overdag lekker cozy op de bank een serie te kijken op Netflix. Nu dacht ik hoe leuk is het om te delen wat mijn favoriete series zijn en ook te horen wat jullie favoriete series zijn! Lees dus verder om mijn lijstje te zien!


Riverdale is een normaal dorp. Maar dan wordt er een moord gepleegd dat het hele dorp op zijn kop zet. De zoon van de rijke Blossom familie, Jason Blossom wordt vermoord. Maar wie heeft dat gedaan en vooral waarom? Een groepje scholieren van nog geen 18 jaar onderzoekt de moord van Jason. Verder gebeurt er nog zoveel meer! Maar wil niet spoilen.

De acteurs die er inspelen zijn ook verrassend! Een van de bekendste is toch wel Cole Sprouse. De rest kende ik eigenlijk nog niet. Op netflix zijn de eerste twee seizoenen al te zien en de derde komt in oktober!

Aan deze serie ben ik eigenlijk pas net begonnen. Maar van wat ik nu heb gezien vind ik hem erg spannend! La casa de papel gaat over criminelen die de koninklijke munt in Spanje gaan overvallen. De overval is een perfect uitgedacht plan. Ze gaan namelijk niet alleen geld stelen maar eigen geld maken. Zowel de kant van de overvallers zie je maar ook de kant van de politie. Hierdoor heb je de spanning van beide kanten.

De serie Lock Up heeft meerdere onderwerpen apart in series gemaakt op netflix. Ik kijk ze eigenlijk allemaal. Deze serie gaat over het leven binnen de gevangenismuren. De gevangenen doen hun verhaal en je ziet hoe ze zijn in de gevangenis. Ook krijg je mee hoe het personeel het heeft en wat zij allemaal doen. Ik vind dit altijd heel erg interessant om te zien en kan hier dus ook uren naar kijken!

Afgelopen weekend ben ik samen met mijn vriend begonnen aan deze serie. Atypical gaat over een jongen Sam met Autisme. Nu wil hij gaan daten en omdat hij bijna volwassen is moeten zijn ouders hem loslaten. Doordat hij Autisme heeft, heeft hij moeite met daten en hoe alles werkt. Hij maakt briefjes met regels, voor en nadelen van een meisje, hoe je een meisje moet veroveren enzovoort. Het is een hele aparte serie maar wel ook weer interessant om te zien hoe hij het aanpakt en hoe hij zich gedraagt.

Wat zijn jouw favoriete series? Of welke raad jij aan?

xx ElineBarbaraSophie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *