– EIGEN BEDRIJF –

Daar ben ik weer! Wel een korte post maar wel iets super leuks! Sorry dat het even geduurd heeft voordat er een nieuw blog online kwam maar ik heb een goede reden! In deze post ga ik je namelijk iets super leuks vertellen, waarschijnlijk heb je het al op mijn social media voorbij zien komen (of niet) haha. Maar… Ik heb eindelijk mijn eigen bedrijf, ik heb mij ingeschreven bij de Kamer van Koophandel! In deze post vertel ik je er meer over en wat ik nou precies doe.

Ik wilde al super lang mijn eigen bedrijf en eindelijk heb ik de kans gekregen om dit dus te doen! Ik ben echt super enthousiast om dit te gaan doen. Ik doe namelijk wimperstyling, nagelstyling, haarstyling in Gouda en product verkoop wereldwijd.

21 maart 2018 heb ik mij dus ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Dit stelde eigenlijk niet heel veel voor maar voor mij betekende het echt heel erg veel. Eindelijk kan ik mijn droom waar maken en doen wat ik het allerleukste vind!

Mijn bedrijf heet Elinekommas, oftewel Eline’s. Ik heb het zo genoemd omdat ik niet bijvoorbeeld Eline’s Beauty wilde want dan zit ik vast aan de beauty. Ik vind enorm veel dingen leuk om te doen en kan met deze naam nog alle kanten op en van alles dus toevoegen aan mijn diensten.

Nadat ik mij heb ingeschreven ben ik met mijn moeder lekker wat gaan eten om het te vieren. Ik kan niet wachten om helemaal aan de slag te gaan en enorm te groeien. Daarom zou ik het super leuk vinden als je mijn website zou willen delen met al je vrienden en vriendinnen! Op mijn website vind je al mijn diensten en kan je een afspraak maken.

11 april sta ik op een Ladies Night in Waddinxveen. Mocht je hier meer over willen weten, stuur mij gerust een berichtje op facebook. Als je in de buurt woont, kom dan gezellig langs!

Wie weet tot ziens!

xx ElineBarbaraSophie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *