– AHA Facial Peel –


De AHA Facial Peel verwijdert doffe, oude huidcellen in amper een paar minuten. Ontdek hoe glad en egaal jouw huid eruit kan zien met dit product! In dit artikel vertel ik je meer over wat het product doet en hoe je het moet gebruiken.

De AHA Facial Peel bevordert een jeugdig celvernieuwingstempo, naarmate je ouder wordt, vertraagt het natuurlijke exfoliëringsproces van de huid. Dit zorgt ervoor dat je een ruwere en drogere huid krijgt. Met de Nuskin 180 lijn kan je met weinig moeite ervoor zorgen dat je huid in een jeugdig tempo blijft doorgroeien! Met als resultaat: een stralende, jonger uitziende huid met een mooie egale teint!


De AHA Facial Peel is één van de producten uit de Nuskin 180 lijn en kan je hier mee helpen. Dit product stimuleert ook de collageenproductie om zichtbare lijntjes en rimpels te verminderen. Je kan hier niet vroeg genoeg mee beginnen! Ook exfolieert het de huid op een chemische wijze om oppervlakkige huidverkleuringen minder te maken. Dit maakt je huid dus een stuk egaler.

Hoe gebruik je dit product?

Drie keer per week gebruiken na het reinigen en tonifiëren.

Stap 1. Ga zachtjes met één Facial Peel-pad over de gezichts- en halshuid en vermijd hierbij het gebied rond je ogen. Laat de oplossing minstens tien minuten op je gezicht zitten. (zie de pad op de afbeelding hierboven)

Stap 2. Ga met één Facial Peel Neutralizer-pad over de gezichts- en halshuid. Breng vervolgens een moisturiser aan.

Opgelet: Na het aanbrengen kan een licht prikkelend gevoel optreden. Dit is normaal. Als de irritatie echter blijft duren, spoel je gezicht dan af met warm water.


Graag deel ik mijn eigen resultaten met dit product! Zie het verschil hierboven op de afbeelding.

Zoals ik al zei, je kan hier niet vroeg genoeg mee beginnen. Dit product is dus niet alleen voor mensen die al een wat oudere huid hebben maar ook met een jonge huid kan je het gebruiken. Dit resultaat is van 2 weken, de rode plekjes op mijn huid zijn bijna helemaal weg en ik heb zelfs minder puistjes. Mijn huid is een stuk egaler dankzij dit product. Ik ben fan!

Wil jij dit product aanschaffen? Ik kijk graag met je mee welk product het beste past bij wat je wilt. Ik geef je vrijblijvend advies en je kan de producten bij mij aanschaffen.

Neem contact met mij op via facebook!

Meer producten zien? Neem dan ook een kijkje in mijn VIP groep.

-xx ElineBarbaraSophie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *